Politica de Confidențialitate

Site-ul nostru folosește cookie-uri.

Folosind site-ul nostru și acceptând această politică, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu termenii acestei politici. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea acestor cookie-uri, vă rugăm să le dezactivați conform instrucțiunilor din această Comunicare Cookie, astfel încât cookie-urile de pe acest site să nu poată fi plasate pe dispozitiv.

Face-shields.eu utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență plăcută de navigare și pentru a vă permite să interacționați cu elementele site-ului (de exemplu: trimiterea de solicitări pentru a monitoriza performanța site-ului și îmbunătățirea calității acestuia etc.).

Deoarece vă oferim transparență, vă prezentăm câteva informații utile despre cookie-uri

CE ESTE UN COOKIE?

Încercăm să vă facem experiența cât mai simplă și utilă atunci când interacționați cu site-ul face-shields.eu. Când vizitați face-shields.eu, serverul nostru trimite un cookie către computerul dvs. Cookie-urile sunt utilizate pentru a stoca informații și, uneori, pentru a urmări informațiile despre utilizarea face-shields.eu. Există cookie-uri care expiră la închiderea browserului, în timp ce altele sunt folosite pentru a-și aminti anumite informații pentru următoarea vizită la face-shields.eu, iar acestea expiră după un timp. Cookie-urile pot fi setate de site-ul web pe care îl vizitați („cookie-uri interne”) sau pot fi setate de alte site-uri web care afișează informații pe pagina pe care o vizitați („cookie-uri externe”).

CUM UTILIZĂM COOKIES?

Folosim cookie-uri pentru:

  • A reține că ne-ați vizitat înainte. Aceasta înseamnă că putem identifica numărul de vizitatori unici pe care îi primim, permițându-ne să fim siguri că avem suficiente resurse în funcție de numărul de vizite;
  • Personaliza elementele comerciale pe face-shields.eu;
  • Colecta statistici anonime despre modul în care face-shields.eu este utilizat (inclusiv cât timp stă un utilizator pe site) și de unde provin vizitatorii noștri, pentru a îmbunătăți site-ul și pentru a afla care sunt cele mai vizitate categorii;
  • Pentru a colecta informații despre paginile site-ului pe care îl vizitați, dar și alte informații despre alte site-uri web pe care le vizitați, pentru a vă putea plasa într-un „segment de piață”. Aceste informații sunt colectate numai în funcție de IP-ul folosit, dar includ și informații despre județul și orașul dvs., precum și numele furnizorului de internet. Pentru mai multe informații și pentru a afla cum dezactivați această caracteristică, faceți clic pe următorul link http://www.youronlinechoices.com/ro/.

CUM POT GESTIONA COOKIES?

Majoritatea browserelor, smartphone-urilor și altor dispozitive conectate la Internet sunt setate să accepte cookie-uri.

Aveți diferite opțiuni pentru gestionarea cookie-urilor. Puteți modifica setările browserului pentru a împiedica acceptarea cookie-urilor sau, în funcție de browserul pe care îl utilizați, puteți primi o alertă atunci când un site web încearcă să introducă un cookie pe browser. În majoritatea browserelor puteți accepta cookie-uri de pe site-ul original (cookie-uri pentru prima parte), putând refuza cookie-urile aparținând unui alt site web (cookie-uri terțe).

Puteți șterge cookie-urile stocate în browserul dvs. folosind funcția de browser. Aceasta nu înseamnă că browserul dvs. nu va mai colecta cookie-uri în viitor, dar vă oferă libertatea de a șterge cookie-urile după ce ați fost online. Ștergerea cookie-urilor de pe un dispozitiv nu le șterge automat din celălalt pe care îl utilizați. Trebuie să ștergeți toate informațiile din toate browserele și toate dispozitivele utilizate în mod independent.

Puteți găsi informații despre controlul cookie-urilor aici: www.aboutcookies.org.

Vă rugăm să rețineți că, dacă dezactivați cookie-urile, veți restricționa anumite caracteristici ale site-ului și nu veți trimite o cerere pentru o ofertă.

CONȚINE COOKIES INFORMAȚII PERSONALE?

Cookie-urile nu conțin informații confidențiale, cum ar fi adresa, numărul de telefon sau datele cardului bancar.

Termeni și condiții generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

  1. GRAVOLAB prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, prelucrarea fiind realizată în conformitate cu legislația în vigoare, confidențialitatea datelor cu caracter personal și dreptul la confidențialitate sunt garantate.
  2. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul încheierii și executării Contractului. Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator, vor fi prelucrate în scopul executării acestui Contract, respectiv pentru furnizarea Serviciilor, facturarea și colectarea valorii Serviciilor, relațiile cu clienții, verificarea și recuperarea datoriilor, orice altă prelucrare necesare pentru buna desfășurare a relației contractuale.
    Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator vor fi dezvăluite persoanelor juridice, autorităților și instituțiilor publice autorizate, la cererea acestora, în conformitate cu prevederile legale.
  3. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri promoționale (marketing). Datele cu caracter personal furnizate, precum și alte informații furnizate de Beneficiar, prin intermediul acestui contract (cum ar fi: adresa de e-mail, numărul de fax, numărul mobil, numărul de telefon fix) pot fi prelucrate de GRAVOLAB cu respectarea drepturilor utilizatorilor. , în special dreptul la informare și opoziție, în următoarele scopuri:
    – Remarketing și urmărirea utilizatorilor
    – realizarea de comunicatii comerciale
    – comunicarea cu privire la starea serviciilor furnizate la cererea clientului sau atunci când este considerată o necesitate (de exemplu, în cazul unei probleme tehnice sau neautorizate) pentru produsele și serviciile GRAVOLAB.
  4. Prelucrarea datelor cu caracter personal cu funcție de identificare generală. Datele personale cu funcție de identificare sunt necesare pentru identificarea corectă a clientului / persoanei autorizate în sistemele de procesare ale GRAVOLAB, pentru efectuarea operațiunilor de facturare, respectiv a celor necesare sau în legătură cu executarea Contractului.
  5. Drepturile utilizatorului cu privire la procesarea datelor cu caracter personal furnizate.

Utilizatorul are următoarele drepturi cu privire la datele personale furnizate:

– dreptul la informație și acces;
– dreptul de a interveni asupra datelor;
– dreptul la rectificare;
– dreptul la ștergerea datelor;
– dreptul la restricționarea procesării;
– dreptul la portabilitatea datelor;
– dreptul de opoziție și procesul individual de luare a deciziilor automatizate, inclusiv crearea de profiluri;
– dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere ANSPDCP – Autoritatea națională de supraveghere pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a exercita aceste drepturi, Utilizatorul va transmite GRAVOLAB o solicitare scrisă, datată și semnată, în atenția persoanei responsabile pentru protecția datelor cu caracter personal, la adresa de e-mail info@face-shields.eu

FACE-SHIELDS.EU

GravoLAB
1A Valea Barbusii Street
115100 Campulung-Muscel
Romania

CORPORATE SALES

E: info at face-shields.eu
T: +4 0770 121 525